Benieuwd naar welke mogelijkheden er zijn om bij Ster te adverteren? Bekijk op de pagina met standaard pakketten welke mogelijkheden er zijn bij Ster. Bereik met Ster gericht jouw doelgroep.

Inkoopopties boeken en cultuur

Ster biedt twee speciale proposities: Ster en Boeken en Ster en Cultuur. Op deze pagina vertellen we je er alles over én vind je de programmering van het betreffende pakket.

Instappakket Ster & Cultuur

Als culturele instelling een miljoenenpubliek bereiken? Ster heeft nu een extra aantrekkelijk, toegankelijk én voordelig instappakket om een tv-campagne bij de publieke omroep te starten. De publieke omroep is bij uitstek goed in staat om een in cultuur...

Bereik zakelijk Nederland op NPO radio 1

NPO Radio 1 is met 2,2 miljoen luisteraars per week de grootste nieuwszender van Nederland en bereikt wekelijks 22,4% van de zakelijke doelgroep. Ben je benieuwd wat een radiocampagne op NPO Radio 1 jouw organisatie kan opleveren? Maak dan gebruik van...

5% korting bij een match tussen mediagedrag en media-inzet

De kijk- en luistertijdaandelen van de NPO blijven onverminderd sterk en met nieuwe seizoenen van kijkcijferhits en mooie nieuwe programma's liggen de verwachtingen altijd hoog. Daarom hebben wij het Logisch Aandeel.

Charitatieve aanbod

Ster ondersteunt charitatieve organisaties die in het bezit zijn van een CBF-Erkenning. Dankzij het charitatieve aanbod kun je, tegen een zeer aantrekkelijk tarief, snel een groot bereik creëren.

Ster Campagnecalculator

Weten wat je met een campagne bij Ster kunt bereiken? Vul de periode, zender/doelgroep en het budget in en zie direct wat er mogelijk is. Als je wil, kan je het voorstel in je mailbox ontvangen. De prognose is o.b.v. (kijk-/ luistercijfer)data uit 2022.

Heb je vragen over de pakketten of wil je een voorstel op maat?

Neem vrijblijvend contact op, we helpen graag!