Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies
Wat een drama bij de publieke omroep!

Wat een drama bij de publieke omroep! Rustig rustig, niet echt natuurlijk. Maar wát starten er geweldige nieuwe series bij de NPO. Vanuit mijn functie bij Ster zit ik dicht op het vuur en kreeg ik - nét iets eerder dan de rest van Nederland - inzicht in programmabeschrijvingen én fragmenten van al dat moois.

Zonder andere dramaseries te kort te willen doen, hierbij mijn persoonlijke favorieten. (Let op: De eerste begint al komende zondag!).

Vlucht HS13
Vanaf zondag 4 september, 20.25 uur, NPO3 (KRO-NCRV). Vlucht HS13 gaat over het leven van de succesvolle zakenvrouw Liv (Katja Schuurman). Haar leven wordt volledig op zijn kop gezet als het vliegtuig waarin haar man Simon zou zitten, neerstort op weg naar Barcelona. Maar Simon zat helemaal niet in het vliegtuig. Waar is hij dan nu? En kende Liv hem eigenlijk wel?

La Famiglia
Vanaf donderdag 29 september, 20.30 uur, NPO1 (AVROTROS). Geschreven door Maria Goos, altijd fijn en succes gegarandeerd!

De Nederlands-Italiaanse familie Esposito staat centraal in La Famiglia. De familie woont al 25 jaar in Nederland en runt een succesvolle pizzeria in een klein dorp. Het (criminele) verleden van opa Giancarlo in Italië blijkt consequenties te hebben voor zijn inmiddels oer-Hollandse (klein)kinderen. Met o.a. Ariane Schluter, Teun Kuilboer, Joke Bruijs en Gijs Blom (bekend van de mooie films Jongens en Pijnstillers).Als de dijken breken
Vanaf donderdag 17 november, 20.30 uur, NPO1 (EO). Over een hedendaagse watersnoodramp in Nederland en delen van Vlaanderen. Vijf miljoen Nederlanders wonen onder zeeniveau. Wat blijft er over van ons land als er nu een watersnoodramp zou zijn? Wat zijn de gevolgen en hoe bouw je je leven na zo’n ramp weer op? Met hoofdrollen voor o.a. Gijs Scholten van Aschat, Susan Visser, Loek Peters en Bianca Krijgsman.

Klem
Vanaf donderdag 19 januari 2017 (VARA). Psychologische thrillerserie van de makers van Overspel en Vuurzee. Ja, dan weet ik genoeg. Van die series heb ik alle seizoenen verslonden!

Wat doe je (Barry Atsma) als je erachter komt dat je jongste dochter hartsvriendinnen is met de dochter van een gevaarlijke crimineel (Jacob Derwig)? Wat als je je dochter ophaalt bij die crimineel, hij bij de voordeur beschoten wordt en jij per ongeluk zijn leven redt? Wat als hij je vanaf dat moment als zijn beste vriend beschouwt? En wat als je dan ook nog een hoge functie bij De Belastingdienst hebt en beter niet in de buurt van een crimineel gesignaleerd kan worden? Dan zit je klem...

INSERT: [Commerciële boodschap]
En dan nog even een commerciële boodschap. Tja, ik werk bij Ster hè. Wist je dat het heel lucratief is om te adverteren rondom de hooggewaardeerde dramaseries van de publieke omroep? Hoe hoger de waardering van een programma, hoe hoger de impact van je commercial. Nederlands drama bij de NPO krijgt gemiddeld een 7,9. Het inzetten rondom die mooie dramaseries heeft dus direct effect op je campagne.

En (bijna) heel Nederland kijkt. Bovendien wordt Nederlandse fictie drie keer beter bekeken dan buitenlandse series. Je omgeven met drama heeft een groot reclame-effect. Profiteer er vooral van!

Nog zes nachten slapen en dan knalt de eerste nieuwe dramaserie erin. Ik zit er klaar voor! Klik hier voor meer informatie.