Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies

Een goede reclamecampagne plannen, kent zijn uitdagingen. Hoe bepaal je bijvoorbeeld de juiste media-inzet afgestemd op jouw budget? En wat is het potentiële bereik van jouw campagne? Ster heeft diverse campagnetools die je hierbij helpen. Op deze pagina lees je alles over de mogelijkheden. We hebben diverse campagnetools, namelijk: de Ster Campagnecalculator, de Ster Campagnevergelijker en de Ster Klantportal.

STER CAMPAGNECALCULATOR

Wat kan een tv- en/of radiocampagne bij Ster jouw merk opleveren? De Ster Campagnecalculator geeft je inzicht in wat je kan bereiken aan de hand van jouw budget. Met deze eenvoudige tool bereken je gemakkelijk je potentiële bereik door je uitzendperiode, zender/doelgroep en budget in te vullen.

Als je dat wil, kan je het berekende voorstel vervolgens in je mailbox ontvangen. Hierin vind je de uitwerking van het bereik en alle benodigde informatie om een campagne in te plannen.

Klik hier om direct naar de Ster Campagnecalculator te gaan.

ster campagnevergelijker

Hoe bepaal je de ultieme radio- en/ of tv-zender(s) voor jouw campagne? De Ster Campagnevergelijker maakt het eenvoudiger om de voorstellen die je van verschillende exploitanten ontvangt voor jouw campagne met elkaar te vergelijken.

Deze tool voorspelt op basis van duizenden campagnes in het verleden het bereik dat je kunt realiseren met een toekomstige campagne.

Klik hier om direct naar de Ster Campagnevergelijker te gaan.

STER KLANTPORTAL

Als gebruiker van de Ster Klantportal heb je real-time inzicht in alles rondom je campagnes, toegang tot een persoonlijke bibliotheek waarin je al je materiaal kan terugvinden én kan je met al je vragen terecht bij onze planners via de chat.

Je kan direct campagnes aanvragen, maar ook eerst een prognose krijgen op basis van machine learning. Op deze manier heb je direct inzichtelijk wat jouw campagne gaat opleveren aan bereik en contactfrequentie.

Klik hier om direct naar de Ster Klantportal te gaan. Eerst nog meer over de Ster Klantportal weten? Bekijk dan deze pagina

Meer weten of advies over je commercial of campagne aanvragen?

Neem direct contact op. We helpen je graag verder!