Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies

NPO 3FM trekt een jong publiek (25-45 jaar) dat op zoek is naar de nieuwste muziek van pop tot rock en van dance tot hiphop. De zender heeft speciale aandacht voor Nederlandse artiesten en opkomend talent. Populaire programma’s zijn onder andere Frank & Eva: Welkom bij de Club, Timur op 3FM, Sanders Vriendenteam en 3voor12 Radio. 3FM is partner van vele grote concerten en festivals en organiseert jaarlijks het hartverwarmende Serious Request.

Bereik

Gemiddeld 793.000 luisteraars per week

Verdeling

43% vrouw, 57% man

Profiel

Jongvolwassenen Interesse in alternatieve muziek en festivals

Doelgroep

15 tot 45 jaar

Daarnaast is de zender partner van vele grote concerten en festivals. Het hoogtepunt van het jaar is uiteraard 3FM Serious Request in december. NPO 3FM trekt gemiddeld 1 miljoen luisteraars per week.

De doelgroep is 15 tot 35 jaar, maar NPO 3FM trekt vooral veel luisteraars van 35 tot 45 jaar. De luisteraars hebben een gemiddeld inkomen en zijn veelal hoger opgeleid. De man-vrouwverdeling is 43% vrouw, 57% man. Meer inzicht in het bereik en de doelgroep? Bekijk onze factsheet

Themaweken en acties

NPO Radio staat regelmatig in het thema van speciale evenementen, bijvoorbeeld tijdens de festivalzomer op NPO 3FM of 3FM Serious Request: The Lifeline. Ster biedt speciale pakketen en acties aan rondom deze periodes, waar je als merk van kan profiteren. Bekijk alle uitgelichte inkoopopties.

Radiotijd inkopen

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw merk? Neem contact op met onze ervaren accountmanagers. Ze kennen het radio-netwerk als geen ander en kunnen je adviseren over de beste momenten, zenders en kanalen en weten meer over de verschillende prijzen en tarieven. Kortom: de beste media-inzet voor jouw campagnedoel. Uiteraard kun je de campagne ook cross-mediaal inzetten door inzet van online en tv voor een nog groter effect. 

Wil je jouw radioreclame inzetten bij NPO 3FM?

Meer weten?

Meer weten?

Denise Rijnvis

accountmanager
+31 35 672 55 27 denise.rijnvis@ster.nl

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je e-mail in.
Vul je telefoonnummer in.
Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.

Meer over NPO Radio

NPO Radio 1

NPO Radio 2

NPO Klassiek

Zet jouw radioreclame in bij de NPO

NPO Radio 5

NPO FunX