Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de NPO
Gratis media-advies
Kinderen en jong Nederland, dat is waar NPO 3 zich op richt. NPO Zappelin weet de jongste kijkers te bereiken met programma’s als Bumba, Kindertijd en Pippi Langkous.

Profiel

Kinderen en jongvolwassenen

Doelgroep

3-12 en 20-34 jaar

Bereik

4,7 miljoen kijkers Per aflevering voor topscorer De Luizenmoeder

Vanwege politieke ontwikkelingen is het sinds 1 januari 2021 niet meer mogelijk om reclame in te kopen rondom de programma’s van Zapp en Zappelin. Er zijn wel mogelijkheden om je via Ster te richten op gezinnen. Neem contact op met ons als je hier meer over wilt weten.

Programma's op NPO 3

First Dates

Elke werkdag om 19.25 uur | NPO 3
Doelgroep: Mannen/Vrouwen 25-67 jaar

Stagiairs

Donderdag om 21.45 uur | NPO 3
Vanaf 14 september 2023
Doelgroep: Vrouwen 25-67 jaar

Jeugdjournaal

Elke werkdag om 19.00 uur | NPO 3
Doelgroep: Kinderen 3-12 jaar

Meer over NPO 3

Basisschoolkinderen kijken graag naar SpangaS, Sinterklaasjournaal, Klokhuis en Het Jeugdjournaal op NPO Zapp. De kinderprogrammering weet 54% van de doelgroep te bereiken. Daarnaast worden ook veel meekijkende ouders en grootouders bereikt. Met elke 10 kinderen die naar Zapp(elin) kijken, worden ook 5 ouders en 4 grootouders bereikt.

Vernieuwend, prikkelend en veel aandacht voor nieuwe media. De programmering voor jongeren en jongvolwassenen, vanaf 19:30 uur op NPO 3, weet de kijkers van 18 tot 35 jaar succesvol te bereiken. Ondanks dat de doelgroep veel gebruik maakt van online devices, kijkt bijna 60% lineair tv. Jongeren en jongvolwassenen kijken graag naar 3 op reis, Spuiten & Slikken, First Dates en Broodje gezond.

Meer over NPO tv

Ster Op1

NPO 1

NPO 2

Wil je jouw tv-reclame inzetten bij NPO 3?

Neem direct contact op voor alle mogelijkheden!