Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de NPO
Gratis media-advies

Benieuwd naar welke mogelijkheden er zijn om bij Ster te adverteren? Op deze pagina hebben we enkele - soms tijdelijke - inkoopopties voor je uitgelicht. Bereik met Ster gericht jouw doelgroep.

Bereik een miljoenenpubliek met de Top 2000

Adverteren bij het grootste radio-evenement van Nederland: dat doe je tijdens de Top 2000. Vanaf 25 december klokslag 00.00 uur gaat het grootste radio-event van het jaar weer van start. Voor zowel alle liefhebbers als adverterend Nederland is er geen...

Het evenement van het jaar op 3FM!

In de week voor kerst van 17 t/m 24 december betreden de 3FM-dj's het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Hier zetten zij zich samen met heel Nederland dag en nacht in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor ALS-patiënten.

Adverteren rondom de Top 2000 op NPO 1 Extra

Het aftellen is begonnen: vanaf 25 december gaat de Top 2000 weer van start! Op NPO 1 Extra is de Top 2000 als livestream te volgen vanuit het Top 2000-café. Het themakanaal is bij vrijwel alle providers gratis te bekijken en dat gebeurt massaal en dat...

Ster-reclame in de regio

Ster heeft mooi nieuws: per 2024 zullen wij de landelijke verkoop van de regionale publiek omroepen gaan verzorgen, op radio en televisie. Voor jouw merk is hiermee een nog groter publiek binnen handbereik.

Scoor met Oranje in 2024

Wat kijken we uit naar komend kalenderjaar: we maken ons op voor een nieuw, Oranje sportjaar. En scoren met Oranje, dat doe je bij Ster.

Bereik miljoenen kiezers via NPO Start

Woensdag 22 november is het weer zover: de landelijke verkiezingen! Bereik via NPO Start miljoenen kiezers rondom thema's politiek, beleid, nieuws en actualiteiten. Brand safe en zonder cookies, maar mét impact.

Inkoopopties voor culturele instellingen

Als culturele instelling via Ster een miljoenenpubliek bereiken? De publieke omroep is bij uitstek goed in staat om een in cultuur geïnteresseerde doelgroep te bereiken. Op deze pagina lees je alles over de mogelijkheden en voordelen.

5% korting bij een match tussen mediagedrag en media-inzet

De kijk- en luistertijdaandelen van de NPO blijven onverminderd sterk en met nieuwe seizoenen van kijkcijferhits en mooie nieuwe programma's liggen de verwachtingen altijd hoog. Daarom hebben wij het Logisch Aandeel.

Ster Campagnecalculator

Weten wat je met een campagne bij Ster kunt bereiken? Vul de periode, zender/doelgroep en het budget in en zie direct wat er mogelijk is. Als je wil, kan je het voorstel in je mailbox ontvangen. De prognose is o.b.v. (kijk-/ luistercijfer)data uit 2022.

Heb je vragen over onze inkoopopties of wil je een voorstel op maat?

Neem vrijblijvend contact op, we helpen graag!