Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies

NPO Radio 5 is één van de langst beluisterde muziekzenders van Nederland. Toegankelijk, gezellig en dicht bij de luisteraar. Op Radio 5 hoor je een tijdloze mix van muziek uit de jaren '50, '60 en '70 in combinatie met informatie en muziek van nu. Goed beluisterde programma’s zijn o.a. Arbeidsvitaminen, Andermans Veren, Tinekeshow en Je Dag is goed. Het hoogtepunt van het jaar is de uitzending van de Evergreen Top 1000 in november.

Bereik

Gemiddeld 855.000 luisteraars per week

Verdeling

51% vrouw, 49% man

Profiel

Gemiddeld opleidingsniveau Modaal inkomen

Doelgroep

55+

NPO Radio 5 trekt wekelijks gemiddeld 756.000 luisteraars. De doelgroep die de zender bereikt heeft een gemiddeld tot iets bovengemiddeld opleidingsniveau (MBO+) en een gemiddeld inkomen. De verdeling tussen mannelijke en vrouwelijke luisteraars is nagenoeg gelijk (51% vrouw, 49% man). Meer inzicht in het bereik en de doelgroep? Bekijk onze factsheet

Themaweken en acties

NPO Radio staat regelmatig in het thema van speciale evenementen, bijvoorbeeld tijdens de de Evergreen Top 1000 op NPO Radio 5 in november. Ster biedt speciale pakketen en acties aan rondom deze periodes, waar je als merk van kan profiteren. Bekijk alle uitgelichte inkoopopties.

Radiotijd inkopen

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw merk? Neem contact op met onze ervaren accountmanagers. Ze kennen het radio-netwerk als geen ander en kunnen je adviseren over de beste momenten, zenders en kanalen en weten meer over de verschillende prijzen en tarieven. Kortom: de beste media-inzet voor jouw campagnedoel. Uiteraard kun je de campagne ook cross-mediaal inzetten door inzet van online en tv voor een nog groter effect. 

Jouw reclame op NPO Radio 5?

Meer weten?

Meer weten?

Yerma Ham

accountmanager
+31 35 672 55 88 yerma.ham@ster.nl

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je e-mail in.
Vul je telefoonnummer in.
Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.

Meer over NPO Radio

NPO Radio 1

NPO Radio 2

NPO 3FM

Zet jouw radioreclame in bij de NPO

NPO Klassiek

NPO FunX