Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies

NPO Klassiek is de klassieke muziekzender van Nederland. De programma’s zijn toegankelijk en toch verrassend. Géén nonstop muziek, maar verschillende formats van herkenbare programma's aangepast aan het moment van de dag. Met goed beluisterde programma’s zoals Podium en Vrije Geluiden trekt de zender de luisteraar die van klassieke muziek houdt en midden in het leven staat.

Bereik

Gemiddeld 782.000 luisteraars per week

Verdeling

42% vrouw, 58% man

Profiel

Hoogopgeleid Bovenmodaal inkomen

Doelgroep

55+

Daarnaast wordt jaarlijks in oktober de Klassieke Top 400 uitgezonden, met de mooiste klassieke stukken gekozen door luisteraars. Er luisteren wekelijks gemiddeld 782.000 mensen naar NPO Klassiek. De doelgroep van de zender is hoger opgeleiden van 40 jaar en ouder. De gemiddelde NPO Klassiek-luisteraar is hoogopgeleid, veelal heeft hij of zij een wetenschappelijk opleidingsniveau. Ook heeft deze doelgroep gemiddeld een hoog inkomen. Meer inzicht in het bereik en de doelgroep? Bekijk onze factsheet

Themaweken en acties

NPO Radio staat regelmatig in het thema van speciale evenementen, bijvoorbeeld tijdens de Klassieke Top 400 op NPO Klassiek. Ster biedt speciale pakketen en acties aan rondom deze periodes, waar je als merk van kan profiteren. Bekijk alle uitgelichte inkoopopties.

Radiotijd inkopen

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw merk? Neem contact op met onze ervaren accountmanagers. Ze kennen het radio-netwerk als geen ander en kunnen je adviseren over de beste momenten, zenders en kanalen en weten meer over de verschillende prijzen en tarieven. Kortom: de beste media-inzet voor jouw campagnedoel. Uiteraard kun je de campagne ook cross-mediaal inzetten door inzet van online en tv voor een nog groter effect. 

radioreclame inzetten bij NPO Klassiek?

Meer weten?

Meer weten?

Denise Rijnvis

accountmanager
+31 35 672 55 27 denise.rijnvis@ster.nl

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je e-mail in.
Vul je telefoonnummer in.
Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.

Meer over NPO Radio

NPO Radio 1

NPO Radio 2

NPO 3FM

Zet jouw radioreclame in bij de NPO

NPO Radio 5

NPO FunX