Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de NPO
Gratis media-advies

De kanalen van NPO bereiken een miljoenenpubliek. De tv-zenders domineren steevast de kijkcijferlijsten, de radiozenders behoren tot de radiotop in Nederland en de online kanalen (websites en apps) kennen een enorme hoeveelheid dagelijkse gebruikers.

Kom in contact

Denise Rijnvis

accountmanager

Denise Rijnvis

accountmanager

Denise Rijnvis

accountmanager

Kom in contact

NPO Radio

NPO tv

NPO sites & apps

Bereik en doelgroep per zender

Per zender heeft Ster een overzicht over het bereik en de doelgroep. Wil je een gericht advies voor je nieuwe (cross-mediale) campagne? Vraag het je accountmanager. Hij of zij denkt graag mee over de ideale mix aan media en zenders.

Bereik en doelgroep radio, tv en online

De radiozenders van de NPO bereiken een groot publiek en diverse specifieke doelgroepen. NPO Radio 1 en NPO Radio 2 bereiken een miljoenenpubliek. De andere radiozenders scoren goede luistercijfers en interessant als je een specifieke doelgroep wilt bereiken.

De tv-zenders van de NPO staan steevast in de top 25 best bekeken zenders van Stichting Kijkonderzoek. Zender NPO 1 trekt dagelijks een miljoenenpubliek, NPO 2 en NPO 3 scoren in het hart van de doelgroepen en kennen uitschieters met miljoenen kijkers per aflevering.

Online is de NPO vandaag de dag niet meer te missen. De NPO heeft een portfolio met ruim 500 websites en apps van programma’s, zenders en omroepen die (dagelijks) door veel kijkers en luisteraars worden gebruikt. Zowel jonge doelgroepen als 35+ en 55+ weten online de kanalen van NPO te vinden. Online advertenties mogen worden ingezet door niet-commerciële organisaties, met niet-commerciële boodschappen, oftewel 'boodschappen voor algemeen nut'. Bekijk hier meer informatie over algemeen nut

Televisie

NPO 1

NPO 2

NPO 3

Radio

NPO Radio 1

NPO Radio 2

NPO 3FM

NPO Klassiek

NPO Radio 5

NPO FunX

Online

NPO online

Regionale publieke omroep

Wil je meer informatie over hoe je jouw doelgroep kan bereiken?

Neem direct contact op, we helpen je graag verder!