De reclameblokken van de NPO-radiozenders hebben een aantal unieke kenmerken die een positieve invloed kunnen hebben op je reclamespot en daarmee op jouw merk. Zo zijn het de enige zenders in Nederland die gebruikmaken van bumpers en pingels, die het reclameblok en de afzonderlijke spots afbakenen, en ook je reclamepositie en de NPO-luisteraar hebben unieke eigenschappen. Hoe kunnen deze kenmerken je verder helpen?

Wij zochten het voor je uit! Aan de hand verschillende radioreclameblokken onderzochten we het effect van de bumpers en pingels op jouw radioreclame. Je leest er alles over in onze onderzoeksuitgave. Hierin kijken we ook naar de invloed van je reclamepositie op je spot en bespreken we de eigenschappen van NPO-luisteraars die interessant zijn voor jouw merk. 

Vraag het onderzoek hier aan

Benieuwd naar onze bevindingen? Vul het aanmeldformulier in om ons onderzoek Wat radioreclame bij de publieke omroep voor jouw merk kan doen kosteloos te downloaden. We sturen je het onderzoek per e-mail toe.

Whitepaper aanvraag

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul de bedrijfsnaam in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Vul een geldig e-mailadres in.

TOESTEMMING

NIEUWSBRIEF

Let op: na het invullen van bovenstaand formulier ontvang je een mail met de vraag je aanvraag te bevestigen. Wanneer je dat hebt gedaan, ontvang je het onderzoek. Vragen over het aanvragen van het onderzoek? Neem contact op met communicatie@ster.nl.

Meer weten?

Yerma Ham

accountmanager
+31 35 672 55 88 yerma.ham@ster.nl

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je e-mail in.
Vul je telefoonnummer in.
Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.

Meer weten over online reclame?

Radioreclame bij Ster

Groeien met radioreclame (update!)