Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies
De Gouden Loeki is voor Alfred de prijs van het jaar. Wij houden van Reclame, van Grote ideeën voor het Grote publiek. En dus is deze grote publieksprijs de enige graadmeter die er echt toe doet. Want alleen als die liefde voor reclame beantwoord wordt, maak je jezelf waar.

Daarom zijn we er ook zo trots op dat we hem al een aantal keren hebben mogen winnen. Natuurlijk, we kunnen ook een spectaculair verhaal vertellen over deze kerstcommercial, dat het al ver van tevoren is verzonnen, gedraaid is bij een buitentemperatuur van 25 graden -­‐ mede omdat de vijf briljante 3D-­‐boys van Post Office vier maanden nodig hadden om hun magic te etaleren (bekijk hier de making of: vimeo.com/251213808). Maar de ingezonden brief hieronder vertelt meer dan wij ooit kunnen omschrijven. Deze liefdesverklaring ontroerde ons nog meer dan welke kerstfilm dan ook.


Aad Kuijper en Patrick de Zeeuw (scriptboys van Alfred)

Zaandijk, 29-12-2017.
Aan de Directie van:  JUMBO Supermarkten b.v.,  

Geachte Directie,  

Vanaf deze plaats wil ik U feliciteren met de schitterende en sfeervolle TV commercial van afgelopen Kerst 2017.  
De bedenker (script boy) van dit geheel moet een bijzonder fijn en besnaard kunstenaar zijn. Tevens mag ook de cineast hierbij vermeld worden, alsmede ook degene, die de film heeft gemonteerd. Zij hebben met dezelfde liefde en overgave hieraan samen gewerkt, met uiteindelijk dit resultaat. Zij heel heel goed aangevoeld, hoe de script boy het geheel in zijn gedachte voor zich zag.  

Het is niet alleen het gezamenlijk dineren aan de dis, wat wel de hoofdzaak voor Uw firma ois. Maar wat mij persoonlijk in deze commercial het meest heeft getroffen, is het egeletje de kerstbal voor zich uitrollend, de twee eekhoorntjes, die uit liefde voor elkaar hun pluimstaart om elkaar heen vouwen, en tot slot het hertje, dat opeens in het besneeuwde bos opduikt. Een reclame(boodschap) met een warme uitstraling, waar je met veel genoegen naar terug kijkt.  

Inmiddels verblijf ik met vriendelijke groeten,  

Remmet Ouwejan (87)
(Fijn kunstschilder – Ontwerper – Kalligraaf), (Hobby: Filmen.) 

 

Stemmen

De 10 reclames die nog in de race zijn voor de Ster Gouden Loeki zijn bekend; kies jouw drie favoriete commercials op https://stemmen.stergoudenloeki.nl. Stemmen kan tot maandag 22 januari 12.00 uur. Woensdagavond 24 januari wordt de winnaar van de Ster Gouden Loeki 2017 bekendgemaakt.