Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies
Het zal je vast niet ontgaan zijn: het medium radio bestaat maar liefst 100 jaar. Na een speciale uitzending van De Wereld Draait Door, een verkiezing van de radiomaker van de eeuw en een speciale luisterlijst met radiohoogtepunten, is de kracht van radio nog eens extra benadrukt. En dat is niet gek.

Radio is namelijk met haar miljoenen luisteraars en diverse doelgroepen een niet te missen medium. Met een totale luistertijd van maar liefst 2 uur en 25 minuten per dag (NLO, 2019), geliefde programma’s, dj’s en populaire themaweken is een radiocampagne voor vrijwel elk merk een lucratieve en effectieve zet; hoe groot of klein je ook bent.

Een unieke locatie

Speciaal voor merken die hun aanwezigheid op de radio willen opstarten of vergroten, organiseert Ster een inspirerende kennissessie op dinsdag 17 december aanstaande. Tijdens deze middag vertellen we je alle ins en outs van radioreclame: hoe maak je bijvoorbeeld een doeltreffende radiospot? En hoe zet je die vervolgens efficiënt in?

De sessie vindt plaats in het enige echte Top 2000 café; de place to be als het gaat om de kracht van radio. Elke decembermaand vindt hier hét radio-evenement van het jaar plaats en wordt er muzikaal afgeteld naar het nieuwe jaar. Tijdens de kennissessie, die gepresenteerd zal worden door NPO Radio 2-dj Frank van 't Hof, zal op deze unieke locatie worden ingegaan op het mediagedrag en de mediastrategieën rondom radio en radiocreatie.

Nog geen radio?

Is jouw merk nog niet te horen op de radio? Dan is deze sessie een toegankelijke en vrijblijvende gelegenheid om te kijken of adverteren op NPO Radio bij jouw merk past en om kennis op te doen over het maken van de meest lucratieve radiocreatie.

Al wel radio?

Is jouw merk al wel bekend met radio-inzet? Dan geeft deze middag je de kans om je kennis te verbreden en zo je radiocampagne en -creatie te optimaliseren.

Nieuwsgierig geworden?

Meld je dan hier aan! We zien je graag op dinsdag 17 december in het Top 2000 café. Meer informatie over de kennissessie vind je hier.

Ook interessant

Radioreclame bij Ster

Tekst: Eileen Snelders

Bronvermelding

Nationaal Luister Onderzoek (NLO), AudioMonitor, (2019)