Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies
We hebben nieuws over onze Ster Klantportal. Groot nieuws, waar we trots op zijn. Onze vernieuwde Klantportal staat namelijk live. Geoptimaliseerd in vele opzichten, maar met als grootste wijziging een nieuwe, unieke functionaliteit.

Uniek: machine learning prognoses

De grootste wijziging is toch wel dat Klantportalgebruikers nu een prognose voor hun campagne kunnen krijgen op basis van machine learning. Zo hebben gebruikers zelf direct inzichtelijk wat hun campagne op gaat leveren aan bereik, zonder tussenkomst van een accountmanager. 

Uniek, want Ster is hiermee de eerste exploitant wereldwijd welke dit voor tv- en radiocampagnes kan aanbieden. Een functionaliteit waar hard aan is gewerkt en waar we bijzonder trots op zijn.

Nog meer nieuwe functionaliteiten

 Naast de unieke machine learning prognoses, zijn er nog meer nieuwe functionaliteiten.

Zo is er voor elke gebruiker nu een persoonlijke bibliotheek beschikbaar waarin je al je eerdere campagnes en materiaal kunt terugvinden. Een mooie aanvulling op de uitzendschema's, campagne-overzichten en facturen die al in je account te vinden waren.

Daarnaast zijn er optimalisaties doorgevoerd om de tool nog gebruiksvriendelijker te maken én is de lay-out vernieuwd. 


Een ster Klantportal account

 Maak je nog geen gebruik van onze Ster Klantportal, maar zou je dat wel graag willen? 

Registreer je dan via ster.nl en geef aan toegang te willen tot onze portal. Heb je al een account op onze website? Dan kun je via jouw persoonlijk menu eenvoudig jouw voorkeuren wijzigen en toegang aanvragen. Kom je er niet uit, dan kun je altijd contact opnemen met klantportal@ster.nl. Onze medewerkers helpen je graag!