Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies
Wat een spannend seizoen van Wie is de Mol? weer! Je weet het, en toch baal je als Art aan het eind van de een na laatste aflevering zegt: “Wie… is… de Mol?... Dat weten we volgende week!” Grrrrrrr! Op wie ‘zitten jullie’? Ik ben ervan overtuigd dat het Thomas is, maar ik heb wel vaker ‘in de verkeerde tunnel’ gezeten…

Anyway, WidM was afgelopen zaterdag weer goed voor ruim 2,6 miljoen kijkers. En gisterenavond behaalde Boer zoekt Vrouw Internationaal een (tot nu toe voor dit seizoen) recordaantal van ruim 4(!) miljoen kijkers. Echt íedereen was benieuwd naar de logeerpartijen! Naar Floortje naar het einde van de wereld keken ruim 2,5 miljoen mensen. Wát een cijfers weer en dat terwijl het Carré Debat ook nog 1,6 miljoen kijkers naar RTL4 trok.

Thomas of Jochem?
Nog even over de verdenkingen bij #widm. Het gaat wat betreft het Nederlands publiek tussen Thomas (46%) en Jochem (35%). Dus zou het natuurlijk het leukst zijn als Sanne (19%) de mol is! Nog vijf nachten slapen en we weten het. Fingers crossed voor mijn poules in de app; heb alles vol op Thomas staan, dus wie weet…

Wat stemmen kijkers?
En ik heb er ook nog wat andere statistieken bij gepakt. Wist je dat BzV- en Floortje-kijkers (veelal) CDA stemmen en WidM-kijkers D66? Nu gaat het wat ver om hier Alexander Pechtold op te roepen dat komende zaterdag zijn laatste kans is om nog rondom WidM in te zetten met zijn campagne, maar ik noem het toch maar even ;)

Het zwarte gat na Wie is de Mol?
Tja, en wat moet je dan na al die weken spanning in Wie is de Mol? Niet getreurd, we houden een heel mooie prime time zaterdagavond. Na de finale-aflevering van #widm volgen een zaterdag met een registratie van een theatershow van Pieter Derks (Zo Goed Als Nieuw; 18 maart) en de kwalificatiewedstrijd Bulgarije-Nederland (25 maart). Vanaf zaterdagavond 1 april zie je Victor Mids met Mindf*ck prime time op NPO 1, gevolgd door De Kwis.

Naast de laatste aflevering van Wie is de Mol? biedt maart nog veel meer mooie programma’s waaromheen je je campagne in kunt zetten: Boer zoekt Vrouw Internationaal, Floortje naar het einde van de wereld, De Kwis, DNA Onbekend, Verborgen Verleden, Je Zal Het Maar Hebben, Break Free en nog veel meer.

Bel gerust als je meer wilt weten over de mogelijkheden!

Geschreven door: Joris van den Ring-Bax