Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies

Als klant bij Ster weet je precies waar je aan toe bent. We werken met vaste, vooraf inzichtelijke tarieven die voor iedere klant toegankelijk zijn. Elk jaar kijken we hoe we het zo aantrekkelijk mogelijk kunnen maken om bij Ster in te kopen. De voordelen die hier voor dit jaar uit voortvloeien vind je hieronder op een rij.

Meer weten?

Yerma Ham

accountmanager

Yerma Ham

accountmanager

Yerma Ham

accountmanager

Meer weten?

Multimediale volumekorting & contracten

Bij het vastleggen van een Volumecontract ontvang je de korting behorend bij de gekozen staffel over het volledige volume van je bestedingen bij Ster direct. Deze multimediale korting wordt verrekend met de basisprijs en is mogelijk vanaf € 250.000. Het blijft uiteraard ook mogelijk om zonder contracten campagnes in te kopen.

€ 250.000 - € 500.000 2% korting
€ 500.000 - € 1.000.000 3% korting
€ 1.000.000 - € 1.500.000 4% korting
> € 1.500.000 5% korting

Tot 1 april 2024 kunnen met terugwerkende kracht Volumecontracten gesloten worden. De korting geldt dan vanaf 1 januari 2024. Het is uiteraard ook mogelijk om zonder contracten campagnes in te kopen. De korting wordt dan verleend vanaf het moment dat een staffel is bereikt en geldt alleen over het volume binnen de staffel.

GARANTIE OP PRIJS EN VOORRANG OP PLAATSING

Campagnes die aangevraagd worden vóór de initiële aanvraagdeadline van de inkoopperiode krijgen voorrang bij de reservering van advertentieruimte. Bovendien zal een marktindex hoger dan 100 niet toegepast worden op deze campagnes. Mocht de marktindex lager dan 100 uitvallen, dan profiteer je van het prijsvoordeel.

VROEGBETAAL- EN SYSTEEMKORTING

De percentages voor de vroegbetaalkorting en de systeemkorting zoals omschreven in de Algemene Voorwaarden, zijn voor 2024 beiden vastgesteld op 0,5%. De korting wordt per mediumtype per order berekend.

Daarom jouw campagne bij ster

Ook interessant

Aanbod en voorwaarden Ster reclame

Scoor met Oranje in 2024

Inkoopopties voor culturele instellingen

Aanbod, indexen, tarieven en specificaties

Onderzoek naar reclame bij NPO en Ster