Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies
Maandag 7 maart bundelen de landelijke radiozenders NPO Radio 2, NPO 3FM, NPO Radio 5, 100% NL, Qmusic, Radio 538, Radio 10, Radio Veronica, SLAM! en Sublime hun krachten om geld op te halen voor Giro555. Ook bedrijven en organisaties kunnen meedoen aan deze actie met een donatie via radioreclame.

HOE WERKT HET?

Merken kunnen radiozendtijd inkopen door 10.000 euro of meer te doneren aan Giro555. De reclames zijn dan op 7 maart te horen op tien landelijke radiozenders. Het pakket bevat 6 reclamespots op Radio555, dit zijn effectief 60 spots want Radio555 klinkt op tien landelijke zenders tegelijk. De opbrengst van deze reclames komt volledig ten goede aan de actie ‘Radio555: Samen in actie voor Oekraïne’.

AANGEPASTE SPOTS

In de reclameblokken worden op 7 maart geen gewone reclames uitgezonden; de bedoeling is dat merken die meedoen een spot aanleveren die past bij de actie voor Oekraïne. Denk aan een steunbetuiging aan de actie. Via een speciale productiestudio kunnen merken hulp krijgen bij het maken van een passende radiocommercial.

OVER ‘RADIO555: SAMEN IN ACTIE VOOR OEKRAÏNE’

Radio555 is op maandag 7 maart van 06.00 tot 21.00 uur te horen via de radiozenders NPO Radio 2, NPO 3FM, NPO Radio 5, Qmusic, 100%NL, Radio 538, Radio10, Radio Veronica, SLAM! en Sublime. Dj's in verschillende formaties maken samen 15 uur lang radio. Hiermee proberen zij zoveel mogelijk geld op te halen voor de slachtoffers die hard getroffen worden door het conflict in Oekraïne. Luisteraars kunnen een nummer aanvragen voor geld of direct doneren via radio555.nl. Ook is er maandagavond een speciale tv-uitzending “Samen in Actie voor Oekraïne’ op NPO, SBS en RTL. 

IS JOUW MERK ERBIJ? 

Heb je interesse en wil je meer weten over de actie? Er is beperkt zendtijd beschikbaar, dus reageer snel. Bekijk het aanbod in de factsheet hieronder (klik om te vergroten). Of neem contact op met een van onze accountmanagers

Sellsheet Radio 555

Meer weten?

Meer weten?

Jort Verwer

accountmanager
+31 35 672 55 00 jort.verwer@ster.nl

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je e-mail in.
Vul je telefoonnummer in.
Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.

Meer over Ster

Ster Gouden Loeki 2021 Albert Heijn

Albert Heijn en TBWA\NEBOKO winnen de Ster Gouden Loeki!

Luistercijfers: NPO Radio 2 trapt 2022 af als marktleider