Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies

Als klant bij Ster weet je precies waar je aan toe bent. We werken met vaste, vooraf inzichtelijke tarieven die voor iedere klant toegankelijk zijn. Elk jaar kijken we hoe we het zo aantrekkelijk mogelijk kunnen maken om bij Ster in te kopen. De voordelen die hier voor dit jaar uit voortvloeien vind je hieronder op een rij.

5% KORTING BIJ LOGISCH AANDEEL

Ster zet het Logisch Aandeel in 2023 voort. We belonen wederom een match tussen mediagedrag en media-inzet. Zet je 25% van jouw radiocampagne(s) en/of 25% van jouw televisiecampagne(s) in bij Ster, dan ontvang je 5% korting. Bekijk het aanbod

EXTRA KORTING BIJ VOLUMECONTRACT

Bij het vastleggen van een Volumecontract bij Ster ontvang je 5% extra korting over het afgesproken volume. Dit is mogelijk vanaf € 250.000. Het blijft uiteraard ook mogelijk om zonder contracten campagnes in te kopen.

Bij investeringen vanaf € 500.000 maak je ook aanspraak op onze multimediale volumekorting. De multimediale volumekorting zal dan een gewogen percentage zijn.

HET AFSLUITEN VAN CONTRACTEN 

Tot 1 april 2023 kunnen met terugwerkende kracht zowel Logisch Aandeel- als Volumecontracten gesloten worden. De korting geldt dan vanaf 1 januari 2023. Het blijft uiteraard ook mogelijk om zonder contracten bij Ster in te kopen.

VROEGBETAAL- EN SYSTEEMKORTING

De percentages voor de vroegbetaalkorting en de systeemkorting zoals omschreven in de Algemene Voorwaarden, zijn voor 2023 beiden vastgesteld op 0,5%. De korting wordt per mediumtype per order berekend.

MULTIMEDIALE VOLUMEKORTING

Ster blijft multimediale volumekorting bieden op de basisprijs. De staffels zijn als volgt:

€ 500.000 - € 1.000.00 3% korting
€ 1.000.000 - € 1.500.000 4% korting
> € 1.500.000 5% korting

 

GARANTIE OP PRIJS EN VOORRANG OP PLAATSING

Campagnes die aangevraagd worden vóór de initiële aanvraagdeadline van de inkoopperiode krijgen voorrang bij de reservering van advertentieruimte. Bovendien zal een marktindex hoger dan 100 niet toegepast worden op deze campagnes. Mocht de marktindex lager dan 100 uitvallen, dan profiteer je van het prijsvoordeel.