Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies

Als culturele instelling via Ster een miljoenenpubliek bereiken? De publieke omroep is bij uitstek goed in staat om een in cultuur geïnteresseerde doelgroep te bereiken. Op deze pagina lees je alles over de mogelijkheden en voordelen.

Bereik een miljoenenpubliek

Ook voor culturele instellingen ligt met een campagne bij Ster een miljoenenpubliek binnen handbereik. De kwalitatieve programma's van de publieke omroep worden veel bekeken en beluisterd! Ze trekken een breed én smal publiek, en je bereikt er relatief veel 'lichte' kijkers: de mensen die weinig tv kijken.

Bereik radio

6,0 miljoen luisteraars per week

Bereik tv

11,8 miljoen kijkers per week

Bereik online video

3,9 miljoen kijkers per week

Bereik display

2,2 miljoen kijkers per week

Ster biedt reclame aan op tv, radio en online (websites en apps). Natuurlijk kun je kiezen voor één mediumtype, maar ook voor een combinatie. De mogelijkheden voor culturele instellingen hebben we per medium voor je op een rij gezet. In onze brochure lees je er ook alles over. 

Mediumtypen

Mogelijkheden op radio

Mogelijkheden op televisie

Mogelijkheden online

Daarom reclame bij Ster

Ster is de enige verkooporganisatie voor reclame op de populaire en vertrouwde NPO-netwerken. We bereiken iedereen, op ieder moment van de dag, maar doen dat nét even anders. Zo onderbreken we geen programma’s met reclame en is er een beperkt aantal reclameminuten per uur, waardoor de impact van je campagne groter is.

De kracht van reclame

We geloven in de kracht van reclame. Een goede boodschap, rondom de juiste programmering, bereikt diegene die je voor ogen hebt en boekt resultaat. Dit weten we omdat we decennia aan uniek onderzoek in huis hebben naar reclame-effecten en het kijk- en luistergedrag van Nederlanders. Die kennis zetten we maar al te graag in voor jouw merk. Zo versterkt Ster elke campagne met inzichten, kennis, kwaliteit en bereik. We zoeken altijd naar de mooiste kansen die passen bij jouw merk, denken dagelijks mee met onze klanten en kunnen je altijd voorzien van advies op maat.

Ook interessant

Maatschappelijke organisaties en algemeen nut

Klantcases

Onderzoek naar reclame en media