Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies
Vanwege de huidige ontwikkelingen kijken veel merken opnieuw naar hun campagne- en marketingstrategie. Nu veel reclameactiviteiten stil zijn gelegd, kan het een geschikt moment zijn om kennis en inspiratie op te doen. Speciaal voor merken die meer willen weten over tv-reclame, brengen wij in onze nieuwste whitepaper alle belangrijke inzichten in kaart.

Misschien heb je al eens op radio of online een campagne ingezet. De stap naar televisie lijkt dan soms groot: heb ik wel voldoende expertise en budget? En bereik ik met televisie mijn doelgroep wel?

In onze nieuwste whitepaper gaan we in op alle tips en tricks voor tv-creatie en -inzet. Hoeveel boodschappen verwerk je bijvoorbeeld in je commercial? Hoe vaak noem je je merknaam? Verwerk je je logo in je spot? En zo ja, hoe dan? Welke muziek gebruik je? Wat is de ideale spotlengte? Wat is je Share of Voice en hoe maak je daar optimaal gebruik van?

Het antwoord op deze vragen en meer vind je in onze whitepaper. Nieuwsgierig geworden? Klik hier om de whitepaper kosteloos en vrijblijvend aan te vragen.

Meer weten?

Meer weten?

Yerma Ham

accountmanager
+31 35 672 55 88 yerma.ham@ster.nl

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je e-mail in.
Vul je telefoonnummer in.
Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.

Meer weten over tv bij Ster?

Tv-reclame inzetten bij Ster

Programmaoverzicht NPO Televisie