Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies

Welk budget heb je nodig voor een tv- en of radiocampagne? Op welke zenders is je campagne het meest effectief? En wat kan een campagne je merk opleveren? Dit zijn vraagstukken waar je als marketeer antwoord op zoekt om te bepalen of het haalbaar en zinvol is om een radio- en/of televisie campagne mee te nemen in je jaarplannen. De campagnetools van Ster kunnen je hierbij helpen! 

Ster biedt merken verschillende, innovatieve en toegankelijke tools die helpen bij het plannen van campagnes en het vergelijken van de verschillende mogelijkheden. Zo kan je op de website van Ster gebruikmaken van de Ster Campagnecalculator en de Ster Campagnevergelijker.

Ster Campagnetools maken het voor adverteerders en mediabureaus makkelijker om mediatypen in te kopen

Denise Rijnvis

Accountmanager new business

Ster Campagnecalculator: in één opslag inzicht in bereik

De Ster Campagnecalculator laat in één oogopslag zien wat je kunt bereiken met een campagne bij Ster. Op een laagdrempelige manier (je vult je data, doelgroep en beschikbare budget in), zonder tussenkomst van andere partijen, ontvang je met één druk op de knop een campagneprognose. Op die manier weet je direct waar je aan toe bent. Deze tool is uniek in de wereld en gebaseerd op duizenden campagnes uit het verleden.

Ga je binnenkort weer aan de slag met je campagneplannen voor 2023? Dan biedt de campagnecalculator uitkomst om inzicht te krijgen in de kansen voor jouw merk. Je kunt oneindig mogelijkheden uitproberen en de meest (kosten)efficiënte campagneoptie kiezen voor jouw merk.

Direct aan de slag? Kijk hier voor meer informatie over de Ster Campagnecalculator.

Ster Campagnevergelijker: vergelijk verschillende exploitanten en zenders met elkaar

Wanneer je hebt besloten radio en/of televisie in te zetten als onderdeel van je campagne, kan je met de Ster Campagnevergelijker achterhalen welke zenders en exploitanten je het beste resultaat opleveren. In deze tool kan je voorstellen van verschillende exploitanten met elkaar vergelijken. Zo krijg je een goed inzicht in de verschillende doelgroepen, tijdvakken en de beste optie voor jouw merk.

Meteen vergelijken? Kijk hier voor meer informatie over de Ster Campagnevergelijker.

Wil je snel en makkelijk inzicht in de kansen voor jouw mediacampagne? Dan zijn de Ster Campagnevergelijker en Campagnevergelijker handige tools om zelf aan de slag te gaan. Natuurlijk blijven ook onze accountmangers voor je klaar staan. Heb je vragen over de tools? Neem dan contact met ons op.

MEER WETEN OF HEB JE NOG VRAGEN OVER JOUW CAMPAGNE?

Wij weten als geen ander hoe ingewikkeld het soms kan zijn om te bepalen wat voor jouw campagne de juiste media-inzet is, afgestemd op jouw budget. De campagnetools kunnen je hierbij op weg helpen, maar zou je toch graag nog wat meer informatie willen ontvangen? Neem dan direct contact op, wij helpen je graag verder.

Tekst: Denise Rijnvis 

Handige informatie

Wat kost een tv-campagne bij de publieke omroep?

Wat kost een radiocampagne bij de publieke omroep?