Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies

In september verhuist Ster van het Laapersveld naar het Media park. Ons nieuwe pand is te vinden op de vierde verdieping van het Mediacentrum aan het Joop van den Endeplein. Een centrale en dynamische plek in het hart van de Nederlandse mediawereld. Wees welkom!

Na ruim 40 jaar kantoor te hebben gehouden in het Ster-pand aan het Laapersveld heeft Ster besloten om te verhuizen naar het Media Park. Een van de belangrijkste redenen is om dichter bij onze partners van de publieke omroep te werken. Daarbij is het Media Park een inspirerende omgeving met veel faciliteiten die mooie voordelen biedt.

Locatie

Ster betreedt de vierde verdieping van het Mediacentrum aan het Joop van den Endeplein 1, naast Bar Boon en de grote studio’s. In dit gebouw komen verschillende kleine en grote mediabedrijven onder één dak. Zoals de planning er nu uit ziet, werken we vanaf maandag 12 september op onze nieuwe werkplek.

Bereikbaarheid

Op bezoek op ons nieuwe kantoor? Het pand is zowel met OV als auto goed te bereiken. Met de trein stap je uit bij station Hilversum Media Park. Als je het voetgangersviaduct (de Kijkbuis) inloopt, sta je in 5 minuten recht tegenover ons pand. Kom je met de auto, parkeer dan op de centrale parkeerplaats van het Media Park (Parkeerdek A). Vanaf daar is het zo’n 2 minuten lopen.

Kom je langs?

Ben je benieuwd naar ons nieuwe pand? Laat het je Ster-contact weten. Zodra we er gevestigd zijn, ontvangen we je graag!

Nieuw adres

Ons nieuwe adres wordt:

Ster
Mediacentrum
Joop van den Endeplein 1
1217 WJ Hilversum

Meer weten?

Meer weten?

Hester van Rijn

teammanager marketing & communicatie
+31 35 672 55 67 hester.van.rijn@ster.nl

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je e-mail in.
Vul je telefoonnummer in.
Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.

Gerelateerd

Halfjaarcijfers Ster: 109,5 miljoen euro omzet

Meld je aan voor Ster Focus: over de kansen voor jouw merk in 2023

Ster AdMeasure bestaat 15 jaar!