Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies
Ster lanceerde tijdens Ster Focus 2022 de nieuwe whitepaper 'Audiostrategie'. Heb jij 'm al gelezen? Geluid is namelijk een essentieel onderdeel van impactvolle campagnes. Tijd om dit onderdeel te maken van je marketing- en communicatiestrategie!

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden’ – een bekend gezegde. In veel gevallen een waarheid als een koe. Tegelijkertijd doet het de kracht van geluid tekort, want laat geluid nou minstens zo impactvol zijn – en daarmee een bijzonder belangrijk onderdeel van je campagne.

Een goede audiostrategie strekt veel verder dan 'gewoon' een populair liedje kiezen voor je commercial. Het is een strategisch vraagstuk en een middel om aan je merk te bouwen. Wat levert een audiostrategie je op? Waar moet je op letten? Hoe pas je het vervolgens toe? Hoe trek je die aandacht dan met jouw spot?

Nieuwste whitepaper van Ster

In ons nieuwste whitepaper 'Audiostrategie: een essentieel onderdeel van impactvolle campagnes' gaan we dieper in op deze vragen, en vertellen we je meer over het inzetten van sonic branding elementen en hoe jij daarmee een sterke campagne neer kan zetten. Op televisie, maar vooral ook op radio: een medium waar je alleen maar audio tot je beschikking hebt om de aandacht van de luisteraar te trekken.

Vraag 'm direct aan

Benieuwd naar onze bevindingen? Vul het aanmeldformulier in om de whitepaper 'Audiostrategie: een essentieel onderdeel van impactvolle campagneskosteloos te downloaden. We sturen je het onderzoek per e-mail toe. Vraag 'm direct aan!