Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies

De Ster Etappe is naast de Tour de France hét wielerevenement van het jaar. Ben jij werkzaam in de media én een wielerliefhebber? Geef je dan op en fiets mee!

Op vrijdag 30 juni rijden we twee afstanden: 75 en 100 kilometer. Het is geen wedstrijd: we gaan gewoon lekker fietsen en een mooie route rijden vanaf het Media Park over hei, door bossen en langs de prachtige Vinkeveense Plassen.

Dit jaar wordt de etappe begeleid door Erik Dijkstra en Frank Evenblij - bekend van de podcasts bij NPO Radio 1 en 2 (Bureau Sport en Dijkstra & Evenblij ter plekke). 

Ook dit jaar is er weer van alles geregeld: technische ondersteuning, indeling van groepjes van 12 personen, stops voor onderweg, begeleiding door professionals en een gaaf wielrenshirt voor alle deelnemers.

belangrijkste info

Wanneer: vrijdag 30 juni 2023

Benodigdheden: enige fietservaring, eigen fiets, helm en kleding

meld je aan

Wil je graag meefietsen? Stuur dan je naam, bedrijfsnaam en emailadres door naar ster@ster.nl Je ontvangt dan van ons een uitnodiging voor het evenement waarmee je je kunt inschrijven. Via deze mail kun je ook een fietsmaatje uit de mediabranche aanmelden waarmee je graag komt deelnemen. Let op: de aanmeldingen gaan hard en vol = vol. 

Hopelijk tot 30 juni!