Deze zomer enorm veel mooie sportevenementen waarmee je als adverteerder een groot publiek kunt bereiken. Grote wielerevents met op 1 juli de start van de Tour de France en in augustus de Vuelta, die dit jaar start in Utrecht en vervolgens nog twee dagen in Nederland blijft. Ook in juli het EK Vrouwenvoetbal, waar 'onze' Oranjevrouwen hun titel verdedigen. En begin september de Grand Prix in Zandvoort. Lukt het Max Verstappen de perfecte race van vorig jaar te herhalen, zodat Nederland massaal feest kan vieren?  

Wil je met je campagne het grote publiek bereiken? Dan mogen de sportevenementen niet ontbreken in jouw (jaar)plannen. Het biedt namelijk een enorm bereik en de (hoge) waardering van dergelijke toernooien straalt af op jouw merk. 

Scoren met Ster doe je met meer dan alleen sport. Multimediale evenementen zoals de Top 2000 weten al jaren miljoenen kijkers en luisteraars te trekken. De Top 2000 wist in 2020 zelfs 10,3 miljoen Nederlanders van 10 jaar en ouder te bereiken. Dat is 71% van Nederland!

Interesse naar de mogelijkheden om te adverteren? Bekijk hier de inkooppakketten.

adverteren rondom sport

Als je overweegt een speciale Oranje-campagne te maken rondom sport of een sportevenement, dan doe je er goed aan onze whitepaper 'Presteren met sport' eens te lezen. Zo ontdek je hoe je optimaal gebruik kunt maken van de kansen die sportevenementen bieden. Aanwezig zijn rondom sport kan goed uitpakken voor je naamsbekendheid, imago en/of conversie doelstelling.

Dit is mogelijk voor elk merk: groot of klein en met of zonder inhakende commercial. Campagne voeren loont altijd: juist door dat niet te doen, sta je achter ten opzichte van je concurrentie.

Whitepaper Presteren met sport

meer informatie events

Grand Prix Zandvoort

EK Vrouwenvoetbal Londen

Adverteren rondom Tour de France zeer effectief