Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies

Online adverteren bij Ster is enkel beschikbaar voor partijen van algemeen nut. Dit biedt mooie, exclusieve kansen voor deze organisaties. Zo trok het Fries Museum meer bezoek naar zijn tentoonstelling met inzet van televisie, radio én online video bij Ster. 

Het Fries Museum wilde meer bezoek trekken naar zijn expositie over de middeleeuwen in het noorden. Met een speciale campagne voor deze tentoonstelling was het museum te horen op NPO Radio 1 en NPO Klassiek en te zien op NPO Televisie en NPO Start. Een interessante mix van mediumtypes en zenders, waar goed over is nagedacht. 

Wanneer we een commercial maken, beseffen we ons heel goed dat dit een brede investering is. Daarom gebruiken we de commercial op vele manieren en via verschillende kanalen.

Janke Vlas

Medewerker marketing & communicatie bij het Fries Museum

En met resultaat! Zo steeg niet alleen het fysieke bezoek, maar ook het websitebezoek. Ben je benieuwd naar de keuzes en resultaten van het Fries Museum? Lees het in de klantcase

Naar de klantcase

Fries Museum

Meer informatie over de inzet van online-videocampagnes? Of wil je meer weten over adverteren als culturele instelling bij Ster? Neem vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers!

Meer weten?

Meer weten?

Ingo Janssen

accountmanager
+31 35 672 55 60 ingo.janssen@ster.nl

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je e-mail in.
Vul je telefoonnummer in.
Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.

Meer klantcases

TV Adverteren

De Hartstichting

BrandMR

Ikwilvanmijnautoaf.nl