Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies
Online adverteren bij Ster is sinds 1 januari enkel beschikbaar voor partijen van Algemeen Nut. Dit biedt mooie, exclusieve kansen. Zo versterkte De Hartstichting haar awareness met een succesvolle online-videocampagne.

De Hartstichting heeft als doel om awareness te creëren en Nederlanders meer betrokken te maken met het hart. Hiervoor is een groot bereik cruciaal, maar speelt ook budget een rol. De stichting startte daarom een online-videocampagne bij Ster.

We wilden een grote groep mensen bereiken en dat betekent al snel hoge campagnekosten. Gelukkig konden we met de online-videocampagne bij Ster een groot bereik halen binnen de doelgroep en was dat tevens kostentechnisch interessant.

Richard van Nijkerk

Campagnemanager bij de Hartstichting

En met resultaat! De campagne behaalde met vlag en wimpel de doelstellingen van de stichting: een groot bereik, een boost in websiteverkeer én een toename in awareness. 

Alles weten over de succesfactoren van deze campagne? Of ben je benieuwd wat de NPO jouw merk te bieden heeft? In deze klantcase staat alles voor je op een rij.

Naar de klantcase

TV Adverteren

De Hartstichting

Meer informatie over de inzet van online-videocampagnes? Of wil je meer weten over adverteren als charitatieve instelling bij Ster? Neem vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers!