Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies

Aandacht is essentieel voor een goede campagne. Hoe zorg je dat je consument geboeid wordt én blijft? Dit innovatieve onderzoek onderzocht de aandacht voor tv- en radiocommercials met waardevolle tips als resultaat. 

Trek de aandacht, verhoog je campagne-effectiviteit

Consumenten komen dagelijks duizenden reclame-uitingen tegen. Het is daarom van cruciaal belang dat jouw tv- of radiocampagne opvalt. Lukt het je om de aandacht van je consument te trekken? Dan zie je dat terug je naamsbekendheid, boodschapoverdracht en uiteindelijk ook in het koopgedrag van je consument. 

Niet gek dus, dat het onderwerp 'aandacht' veel wordt besproken. Toch is er nog weinig onderzoek gedaan naar aandacht voor audio, specifiek radio, en multimediale campagnes op radio en televisie. Deze whitepaper brengt daar verandering in en formuleert toegankelijke en praktische manieren om de kans op goede aandacht voor je commercial te vergroten met de inzet, inhoud en creatie van je commercial. 

INNOVATIEF NEURO-ONDERZOEK

De inzichten in deze whitepaper zijn gebaseerd op innovatief neuro-onderzoek, waarin de aandacht van 150 deelnemers voor tv- en radiocommercials aan de hand van EEG-scans en eyetracking is onderzocht.

Vraag de whitepaper hier aan

Vul het aanmeldformulier in om onze whitepaper De magie van aandacht te downloaden. We sturen je de whitepaper per e-mail toe.

Aanvraag whitepaper

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul de bedrijfsnaam in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Vul een geldig e-mailadres in.

TOESTEMMING

NIEUWSBRIEF

Meer weten?

Meer weten?

Sheng Song

research consultant
+31 35 672 55 08 sheng.song@ster.nl

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je e-mail in.
Vul je telefoonnummer in.
Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.