Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies

Een effectieve campagne, wie wil dat nou niet? Dat geldt voor geroutineerde reclamemakers, maar zeker ook voor beginnende. Wil jij gaan starten met het maken van reclame, dan hebben wij een fijn document voor je gemaakt. In vijf stappen naar een effectieve campagne? Download direct ons stappenplan!

Meer weten?

Naomi Meijer

accountmanager

Naomi Meijer

accountmanager

Naomi Meijer

accountmanager

Meer weten?

Misschien heeft jouw leidinggevende je wel gevraagd uit te zoeken of jullie organisatie reclame kan maken op televisie. Of vraag je je af of massamedia iets toe kunnen voegen aan de middelen die je al inzet om je product of dienst onder de aandacht brengen. Waar begin je dan?

Wij hebben een fijn stappenplan gemaakt om je op weg te helpen. In vijf stappen leggen we je uit wat er allemaal komt kijken bij het maken van reclame. Waar we het over gaan hebben? Het maken van een reclameplan en -materiaal, het regelen van een mediaplan, de start van jouw campagne, en natuurlijk het evalueren en vooruitkijken.

VRAAG het stappenplan HIER AAN

Vul het aanmeldformulier in om ons stappenplan Starten met reclame: in vijf stappen naar een effectieve campagne te downloaden. We sturen je het stappenplan per e-mail toe.

Aanvraag stappenplan 'starten met reclame'

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul de bedrijfsnaam in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Vul een geldig e-mailadres in.

TOESTEMMING

NIEUWSBRIEF

Heb je na het lezen van dit stappenplan nog vragen? Wij denken dagelijks mee met onze klanten en kunnen je altijd voorzien van advies op maat. We zetten onze kennis graag voor je in en gaan samen op zoek naar de mooiste kansen!

Hoe start ik met reclame bij Ster?

Er zijn voor jou als reclamestarter talloze mogelijkheden om via Ster op radio, tv of online te adverteren. Reclamecampagnes inzetten bij de publieke omroep kan vaak sneller en makkelijker dan je denkt. Op de pagina van de Ster Reclamestarter bieden we verschillende tips en hulpmiddelen aan om adverteren bij ons gemakkelijker en toegankelijker te maken. Natuurlijk helpen wij je graag om te kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, zodat we samen een succesvolle eerste reclamecampagne neerzetten.

Meer reclameonderzoek

Begin met reclame en bereik meer

De magie van aandacht

Presteren rondom sport

Een impactvolle audiostrategie

Meer weten?

Meer weten?

Yerma Ham

accountmanager
+31 35 672 55 88 yerma.ham@ster.nl

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je e-mail in.
Vul je telefoonnummer in.
Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.