Bereik miljoenen Nederlanders
Adverteren bij de publieke omroep
Gratis media-advies

In ons whitepaper 'online reclame: lessen en tips voor effectieve video- en displaycampagnes' zetten we tips en inzichten voor de optimale inzet van een online campagne op een rij. 

Meer weten?

Denise Rijnvis

accountmanager

Denise Rijnvis

accountmanager

Denise Rijnvis

accountmanager

Meer weten?

Welke mogelijkheden zijn er? Waar begin je bijvoorbeeld als het gaat om je creatie? Waar moet je op letten bij het maken van een banner of online video? En hoe zet je deze vervolgens effectief in? In deze whitepaper duiken we in de antwoorden op die vragen én laten we zien hoe je in de huidige wereld verantwoord online campagne voert, zonder cookies.

VRAAG het whitepaper HIER AAN

Vul het aanmeldformulier in om ons whitepaper Online reclame: lessen en tips voor effectieve video- en displaycampagnes te downloaden. We sturen je het whitepaper per e-mail toe.

Aanvraag whitepaper 'online reclame'

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul de bedrijfsnaam in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Vul een geldig e-mailadres in.

TOESTEMMING

NIEUWSBRIEF

Heb je na het lezen van dit whitepaper nog vragen? Wij denken dagelijks mee met onze klanten en kunnen je altijd voorzien van advies op maat. We zetten onze kennis graag voor je in en gaan samen op zoek naar de mooiste kansen!

Online campagnes bij Ster

Sinds 2021 is de online reclameruimte op de publieke omroep exclusief beschikbaar voor partijen van algemeen nut, oftewel: niet-commerciële partijen met een niet commerciële boodschap. Zij kunnen niet alleen profiteren van het brede bereik van de radio- en televisiekanalen van de publieke omroep maar ook van de vele apps en websites. Campagnes van algemeen nut zijn niet alleen mogelijk online, maar ook op radio en televisie. Wil je weten of je in aanmerking komt voor deze inkoopoptie? Bekijk meer informatie op ster.nl/algemeennut, lees de brochure of neem contact op met een van onze accountmanagers. 

Meer reclameonderzoek

Een toekomst zonder advertentiecookies?

De impact van context

Hoe maak je impact met displaybanners?

Meer weten?

Meer weten?

Naomi Meijer

accountmanager
+31 35 672 55 83 naomi.meijer@ster.nl

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je e-mail in.
Vul je telefoonnummer in.
Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul een geldig e-mailadres in.